De cursus patroontekenen is speciaal gemaakt voor mensen die zelf al kunnen naaien maar graag het patroontekenen willen leren. Hij is ook zeer geschikt voor diegenen die de cursus Couturetechnieken al hebben gevolgd en toch interesse hebben gekregen om te leren patroontekenen.

 

Alle theorie die in de cursusdelen van de Costumièreopleiding beschreven is, wordt in de cursus patroontekenen behandeld.

 

Opbouw en kosten

  • Cursus: De cursus bestaat uit 5 delen en kost € 65,00 per deel. Je ontvangt hiervoor het lesboek, het teken- en overtrekpapier en de showtassen om uw tekeningen netjes in op te bergen.
  • Inschrijfgeld: Bij inschrijving betaal je eenmalig een bedrag van € 30,00. Hiervoor ontvang je tevens een inschrijfpakket bestaande uit: potlood en gum, een 4 - kleuren balpen, een metermaatje op ¼ schaal , een liniaal, een lijmstift, een set burmeistermallen en een inleiding.
  • ExamenNa afloop van de gehele opleiding kun je examen doen. Het examengeld bedraagt € 90,00. Samen met het certificaat Couturetechnieken geeft dit recht op het diploma Costumière. Indien je geen examen wil doen kun je tegen een vergoeding een verklaring aanvragen, dat je de cursus gevolgd hebt.
  • Lesgeld: Je betaalt € 40,00 per maand lesgeld aan Addy’s Modeatelier.

 Deze cursus kan alleen gevolgd worden bij een modevakschool. Inschrijven doe je voor de gehele cursus.

Aanmelden of informatie 


Terug naar Modevakopleidingen

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK